Cum comand

CUM COMAND ?
1. Adaugă produsul în Coşul de Cumpărături
Selectează categoria de produs din meniul principal.
Vizualizează și selectează produsul care te interesează.
Adăugă produsul în Coşul de Cumpărături dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ.
Dacă doreşti să faci cumpărături în continuare trebuie să accesezi o altă categorie de produs din meniul principal şi să repeţi paşii de mai sus.
2. Finalizează comanda
Dacă doreşti să finalizezi comanda accesează VEZI COŞ.
Dacă dorești să modifici cantitatea produselor din coș accesează săgețile din dreptul cantității, apoi apasă ACTUALIZEAZĂ.
Apasă apoi FINALIZEAZĂ COMANDA.
Realizarea cumpărăturilor din magazinul online Stelco este permisă clienţilor care au deja un cont de utilizator pe site-ul magazinului nostru sau celor care vor să plaseze o comandă fără crearea unui cont.
Dacă ești deja clientul nostru poți să te autentifici, dacă nu ești încă, completează toate datele corespunzătoare informaţiilor de CONTACT, FACTURARE, LIVRARE, TRANSPORT. Alege metoda de plată. Trebuie să știi că vei plăti contravaloarea transportului. Tariful diferă în funcție de distanță, locul livrării și dimensiunile coletului.
La final trebuie să citești și să bifezi căsuța de acord cu termenii și condițiile site-ului nostru. Apoi apeși butonul PLASEAZĂ COMANDA, după care vei primi un e-mail de confirmare la adresa înscrisă, cu toate detaliile comenzii tale.
Atenție! În cazul în care nu primești e-mail, comanda nu a ajuns la noi. Poți relua pașii sau poți comanda telefonic, apelând unul dintre numerele afișate la secțiunea Contact!
Important! Odată cu lansarea și confirmarea comenzii sau cumpărarea directă a produsului/produselor, clientul acceptă, fără obiecțiuni, condițiile și termenii de utilizare, valoarea acceptării fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între părți. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, clientul își asumă în totalitate drepturile și obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinele Stelco sau magazinul virtual www.magazin.stelcopal.ro care sunt proprietatea SC STELCO SRL.
Vrei să afli mai multe informații despre modalitățile de plată?
Contactează-ne la 0232. 277713, 0232.275645 sau pe e-mail stelco@stelcopal.ro pentru orice informație legată de achiziții.
ATENȚIE! Conținut protejat împotriva copierii!