Garantie

GARANȚIA PRODUSELOR
SC Stelco SRL oferă garanție pentru orice produs achiziționat. Termenul începe din momentul în care comanda ajunge la client și are specificată perioada de garanție oferită de producător.
Certificatul de garanție se trimite pe adresa de email a clientului în momentul expedierii comenzii, împreună cu factura.
Pentru a beneficia de garanția produsului, consilierii SC Stelco SRL vă recomandă să respectați instrucțiunile de întreținere ale produsului prezente pe eticheta și certificatul de garanție.
Pentru informații legate de garanție puteți contacta Departamentul de Relații cu Clienții telefonic la 0232 275 645 sau prin e-mail: vanzari@stelcopal.ro.
Orice solicitare a clientului de înlocuire a produselor achiziționate de pe site-ul www.stelcopal.ro va fi analizată și soluționată de către specialiștii Stelco în maximum o zi lucrătoare de la data la care produsul ajunge la sediul Stelco.
Taxele de curierat în cazul garanției sunt suportate de Stelco.
În conformitate cu H.G. nr 1022/2002 publicată în M.Of. 711/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, SC Stelco SRL declară pe propria răspundere că asigură și garantează faptul că produsele și/sau serviciile prezentate pe site-ul nostru nu pun în pericol viața, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu standardele naționale și internaționale în domeniu.
Acordarea Garanției se realizează în conformitate cu legislația românească în vigoare adică Legea comerțului electronic și Legea contractelor la distanță.
ATENȚIE! Conținut protejat împotriva copierii!